Bellmansgatan 134 / Löten / Övre Bellman / Uppsala

5:a med fritt läge och inglasad balkong!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
5 429 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 trappor
Såld
2020-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2020-03-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löten / Övre Bellman är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad gavellägenhet med fritt läge och med kvm på rätt plats. Välkomnande och möblerbar hall med plats för extra förvaring, gäst WC i anslutning. Fyra stycken väldisponerade sovrum med lugna lägen. Rymligt kök med bra arbetsytor och gott om skåp. I anslutning till köket finner ni matplatsen som har plats för det stora sällskapet. Badrum med duschkabin och tvättmaskinen samt bra förvaring. Inbjudande vardagsrum med plats för soffgruppen och matsalsdelen. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen med grönskande läge och som kan nyttjas som uterum under stora delar av året. Lägenheten har bra förvaring genom garderober och rymlig klädkammare. Bredband och kabel-TV ingår i avgiften.

Brf Bellman är en stor och stabil bostadsrättsförening med en tydlig plan för framtida underhåll och investeringar, bland annat har Brf Bellman investerat i utbyggnad och inglasning av balkongerna, byte av fönster samt byte av kall- och varmvattenstammar mm. Föreningen har vackra innergårdar där du kan avnjuta härliga grillkvällar tillsammans med familj och vänner.

I Löten bor du med goda kommunikationer genom bra cykelvägar till centrum (ca 10 minuter) och täta avgångar med stadsbussarna som tar dig till stadskärnan på ca 10 minuter . För dig som pendlar norrut och söderut finns E4:ans påfart på bekvämt avstånd. Genom en kort promenad nås Heidenstams torg som erbjuder god service i form av restaurang, matbutik med postutlämning, vårdcentral, apotek, frisör och gym. Gränby Köpstad finns inte långt bort med större utbud av härliga restauranger, butiker och nöjen.

Välkomna på visning av Bellmansgatan 134!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.