Bernadottevägen 13

Bernadottevägen 13

Slutpris

2 950 000 kr


Valsätra— Uppsala

Bernadottevägen 13


Slutpris
2 950 000 kr

Valsätra— Uppsala

Välplanerat radhus i två plan med en uteplats och ett inglasat uterum!

Varmt välkommen till Bernadottevägen 13 och detta bostadsrättsradhus med ett mycket fint och lugnt läge i området!

Här erbjuds ett genomgående stilrent boende med en planlösning som kan tillgodose behoven både hos er som önskar många sovrum eller en öppnare planlösning. Vid bostadens entré finns en stenbelagd uteplats med markis och ingång till ett av förråden. På nedre plan finns hall, kök, vardagsrum, matplats som även kan användas som sovrum samt ett fräscht badrum renoverat 2014. Från vardagsrummet sker utgång till det härliga och inglasade uterummet som vetter mot grönska. Härifrån nås även bostadens andra förråd. En trappa upp finns ett stort och ljust allrum, tre sovrum i bra storlek och med god förvaring samt ljust badrum och en klädkammare. Till bostaden hör även en garageplats!

Populära Brf Tonsättarens grönskande område är väldigt familjärt och erbjuder lekplatser och gemensamma utrymmen i form av bl a tvättstugor, samilingslokal och bastu. Hugo Alfvéns förskola ligger i direkt närhet till föreningen.

Här är det även nära till naturen, främst till naturreservatet Hågadalen. Det är ett kort avstånd till skolor, ytterligare förskolor samt idrottsanläggningar. Goda kommunikationer med flertalet busslinjer som passerar i närheten samt fina cykelvägar. Det är promenadavstånd (eller kortare bilresa på ca 2 min) till Gottsunda Centrum som erbjuder ett stort utbud av service i form av bland annat butiker, vård- och barnavårdscentral, folktandvård, restauranger och gym.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
115.8 kvm
Avgift
6 079 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-08-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.