Bernadottevägen 13 / Valsätra / Uppsala

Välplanerat radhus i två plan med en uteplats och ett inglasat uterum!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
115,8 kvm
Avgift
6 079 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på bernadottevägen såldes av oss 2018-08-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på bernadottevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Bernadottevägen 13 och detta bostadsrättsradhus med ett mycket fint och lugnt läge i området!

Här erbjuds ett genomgående stilrent boende med en planlösning som kan tillgodose behoven både hos er som önskar många sovrum eller en öppnare planlösning. Vid bostadens entré finns en stenbelagd uteplats med markis och ingång till ett av förråden. På nedre plan finns hall, kök, vardagsrum, matplats som även kan användas som sovrum samt ett fräscht badrum renoverat 2014. Från vardagsrummet sker utgång till det härliga och inglasade uterummet som vetter mot grönska. Härifrån nås även bostadens andra förråd. En trappa upp finns ett stort och ljust allrum, tre sovrum i bra storlek och med god förvaring samt ljust badrum och en klädkammare. Till bostaden hör även en garageplats!

Populära Brf Tonsättarens grönskande område är väldigt familjärt och erbjuder lekplatser och gemensamma utrymmen i form av bl a tvättstugor, samilingslokal och bastu. Hugo Alfvéns förskola ligger i direkt närhet till föreningen.

Här är det även nära till naturen, främst till naturreservatet Hågadalen. Det är ett kort avstånd till skolor, ytterligare förskolor samt idrottsanläggningar. Goda kommunikationer med flertalet busslinjer som passerar i närheten samt fina cykelvägar. Det är promenadavstånd (eller kortare bilresa på ca 2 min) till Gottsunda Centrum som erbjuder ett stort utbud av service i form av bland annat butiker, vård- och barnavårdscentral, folktandvård, restauranger och gym.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration