Gåvstavägen 158

Gåvstavägen 158

Slutpris

2 800 000 kr


Gåvsta/Rasbo— Uppsala

Gåvstavägen 158


Slutpris
2 800 000 kr

Gåvsta/Rasbo— Uppsala

Fint renoverat parhus i populära Gåvsta!

Välkommen in i denna smakfullt renoverade bostadsrättsparhus där harmoni och generösa sociala ytor möts för en trivsam livsstil! Här bor ni bekvämt med stora ytor både inomhus och utomhus samt med närhet till skola, skog och natur.

Väl inne i bostaden välkommnas ni av en rymlig hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Bakom en vacker skjutdörr gömmer sig garderober och en praktiskt tvättstuga för att underlätta i vardagen. Det stilfulla köket från Ballingslöv i elegant grått med generösa arbetsytor och smart förvaring, integreras sömlöst med vardagsrumsdelen och bjuder in till mysiga stunder av matlagning och samvaro. Under trappan intill matplatsen så har det även installerats en vinkyl för den extra lyxiga känslan. Genom de stora pardörrarna når ni det ljusa uterummet med öppningsbara skjutpartier i glas. Utanför uterummet finns en rymlig altan med ett spabad och ett integrerat utomhuskök där ni kan njuta av solen under hela eftermiddagen och kvällen! Framsidan har också en rymlig altan där ni kan avnjuta morgonsolen med en frukostgrupp.

På övervåningen finner ni tre rymliga sovrum, ett luftigt allrum, en generös klädkammare och ett lyxigt helkaklat badrum med platsbyggd duschvägg och elegant infälld belysning. I en intilliggande byggnad finns ett gästrum samt två förrådsutrymmen med gott om plats för allt från trädgårdsredskap till cyklar.

Detta hem är beläget i det lugna och barnvänliga området Gåvsta, omgivet av grönskande natur med stora åkrar och skogspartier. Här finns också bekvämligheter som Gåvsta skola Åk F-9, pizzerior och vårdcentral. Dess närhet till Uppsala gör det till en perfekt plats för pendlaren, med en smidig resväg till både E4:an och Gränby centrum på cirka 15 minuter. UL:s regionbussar nr 118 och 886 tar er även till Uppsala Centralstation med avgångar var 30:e minut under vardagar.


Boarea
127.5 kvm
Avgift
6 849 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna parhus på Gåvstavägen såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gåvstavägen.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.