Björkhagsvägen 20c / Norby / Uppsala

Parhus i Norby

Slutpris
4 200 000 kr
Referensnummer
114 418
Boarea/biarea
135/30 kvm
Driftkostnad
31 596 kr/år
Tomtarea
460 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Björkhagsvägen 20c såldes av oss 2014-08-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mycket välvårdade och fina parhus om 135 kvm med idag 3-4 sovrum. Entréplan med rymlig hall med gott om förvaring. Stort och ljust kök renoverat 2008 med köks- och vitrinskåp från Ballingslöv, maskiner från Siemens, burspråk och plats för många matgäster. Ljust vardagsrum med kakelugn och utgång till den stora träaltanen med bästa solläge. Renoverat duschrum med kakel och klinker från 2003. Praktisk tvättstuga med groventré. Övervåning med allrum (går att omdisponeras till ett 4:e sovrum), 3 sovrum i varierande storlekar och helkaklat badrum (2003) med badkar och fönster. Genomgående ekparkett och ljusa färger. Carport för 1 bil med tillhörande förråd och plats för ytterligare 2 bilar framför carport. Ett härligt och inbäddat läge nära Stadsskogen och Hågadalen. Ett hus som bör upplevas på plats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.