Blåhakevägen 17B / Sunnersta / Uppsala

Souterränghus i bra läge

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
185/32 kvm
Driftkostnad
61 054 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåhakevägen såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Blåhakevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett ostört läge på Blåhakevägen ligger detta souterränghus om ca 108 kvm per plan. Det nedre entréplanet rymmer hall, stort allrum, två sovrum, tvättstuga med dusch, gäst-wc, pannrum och förråd. Det övre planet rymmer stort vardagsrum med plats för soff- och matgrupp, kök, tre sovrum, badrum och förråd. Garaget har plats för en bil och uppfarten har plats för ett par bilar till. Bakom garaget finns ett fint planteringsland. På båda sidor av huset finns trivsamma uteplatser och balkongen erbjuder vid utsikt. I den lummiga trädgården finns både äppel- och körsbärsträd samt krusbärs-, vinbärs- och hallonbuskar.

Barnens väg till Sunnerstaskolan sker via lugnt trafikerade gator. Vid Sunnerstagropen finns motionsspår, pulkabacke och skidliftar. Vid Ekoln finns Lyssnaängsbadet, friluftsgården Alnäs och en stor småbåtshamn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sunnersta

Sunnersta/Graneberg är en tätort som ligger ca 7 km söder om Uppsala. Området består till större delen av villor men även en del bostadsrätter och hyresrätter. Sunnersta är mest känt för dess närhet till Ekoln och den populära Sunnerstabacken.

Service

I Sunnersta finns matbutik, pizzeria och restaurang vid Skarholmen. Intill Sunnersta ligger Gottsunda centrum där all tänkbar service finns såsom 2 stora mataffärer, klädbutiker, ett mattorg m bl a Feskarn, Sushirestaurang och Triller bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet. I Ultuna, som ligger före infarten till Sunnersta, finns stora delar av SLU’s verksamhet, smådjursklinik, BVC, Vårdcentral och Friskis och Svettis.

Skola och barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, både med kommunala och fristående. De närmaste grundskolorna är Sunnerstaskolan (åk F-5), Internationella Engelska skolan (åk 4-9) samt Gottsundaskolan (åk 6-9).

Fritid och friluftsliv

Sunnersta har flera fina grönområden, bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner, mountainbikesleder och vackra promenadstigar. Här finner ni två badplatser, Lyssnaängens badplats, med kiosk sommartid, och Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel. Längs med Vårdsätraviken, Ekoln och Fyrisån sträcker sig en naturskön strandpromenad som kan följas hela vägen in till stan. Sunnerstaåsens fritidsområde erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringsstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn och ungdomar med bl a segelskola, tennis, fotboll, basket och höghöjdsbana.

Kommunikationer

Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb. Flera stadsbussar går till och genom Sunnersta, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Dag Hammarskjölds väg finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret. För den som vill ha en mer naturskön cykelväg in till stan finns möjlighet att cykla längs med Fyrisån.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.