Blåmesvägen 4B / Sunnersta / Uppsala

Stort hus med ostört och attraktivt läge i Sunnersta!

Slutpris
6 205 000 kr
Boarea/biarea
155/150 kvm
Driftkostnad
52 002 kr/år
Totalareal
1 098 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåmesvägen såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Blåmesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en åttarumsvilla om ca 300 kvadratmeter, belägen i trevliga och natursköna Sunnersta. Det här är ett stort, välplanerat och ljust boende med flera burspråk, två öppna spisar, optimal planlösning och stora sällskapsytor. Huset har även bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning och fint ljusinsläpp.

Huset står på en stor, välskött och fin trädgårdstomt med en damm, vacker rosenbuske, fina perenner som blommar vackert från tidig vår till sen höst samt en välskött gräsmatta. På tomten finns även en egen brunn för t ex bevattning av trädgården, här kan ni använda den fina trädgårdspumpen som går i fin symfoni med belysningsstolpen och Gunnebostängslet. Goda förvaringsmöjligheter i två förråd intill garaget med plats för en bil.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Sunnerstas hjärta. Nära bland annat Ekoln/Mälaren, Gottsundagipen och Sunnerstagropen.

Huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Varmt välkommen till Blåmesvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sunnersta

Sunnersta/Graneberg är en tätort som ligger ca 7 km söder om Uppsala. Området består till större delen av villor men även en del bostadsrätter och hyresrätter. Sunnersta är mest känt för dess närhet till Ekoln och den populära Sunnerstabacken.

Service

I Sunnersta finns matbutik, pizzeria och restaurang vid Skarholmen. Intill Sunnersta ligger Gottsunda centrum där all tänkbar service finns såsom 2 stora mataffärer, klädbutiker, ett mattorg m bl a Feskarn, Sushirestaurang och Triller bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet. I Ultuna, som ligger före infarten till Sunnersta, finns stora delar av SLU’s verksamhet, smådjursklinik, BVC, Vårdcentral och Friskis och Svettis.

Skola och barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, både med kommunala och fristående. De närmaste grundskolorna är Sunnerstaskolan (åk F-5), Internationella Engelska skolan (åk 4-9) samt Gottsundaskolan (åk 6-9).

Fritid och friluftsliv

Sunnersta har flera fina grönområden, bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner, mountainbikesleder och vackra promenadstigar. Här finner ni två badplatser, Lyssnaängens badplats, med kiosk sommartid, och Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel. Längs med Vårdsätraviken, Ekoln och Fyrisån sträcker sig en naturskön strandpromenad som kan följas hela vägen in till stan. Sunnerstaåsens fritidsområde erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn och ungdomar med bl a segelskola, tennis, fotboll, basket och höghöjdsbana.

Kommunikationer

Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb. Flera stadsbussar går till och genom Sunnersta, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Dag Hammarskjölds väg finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret. För den som vill ha en mer naturskön cykelväg in till stan finns möjlighet att cykla längs med Fyrisån.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.