Börjegatan 42 A / Luthagen / Uppsala

Slutpris
2 700 000 kr
Referensnummer
40 062
Boarea
67.1 kvm
Avgift
2 829 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härligt ljusa 3:a i grönt och lummigt gavelläge med fungerande öppen spis och en underbar sydvästbalkong med utsikt mot Domkyrkan.
Lägenheten är mycket effektivt planerad och består av en luftig hall med garderobsförvaring, renoverat badrum med vitkaklade väggar, blått klinkergolv, vit kommod och tvättmaskin samt två bra sovrum. Vidare finns ett renoverat kök från 2009 i modern design med rostfria underskåp, vita överskåp, bänkskivor i ek, vitt kakel, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl/frys, fläktkåpa och matplats för 4-6 personer samt ett stort luftigt vardagsrum med öppen spis och fönster i två vädersteck.
Välskött bostadsrättsförening med ett flertal större renoveringar utförda på byggnaden och en stor grön innergård.
Mycket fint läge med kort cykelavstånd till City, Stabbyskogens populära rekreationsområde och fina parker inom promenadavstånd samt ett flertal restauranger i närområdet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.