Börjegatan 1 B / Främre Luthagen / Uppsala

2:a med balkong i sydvästläge belägen i vacker 30-tals fastighet!

Slutpris
2 385 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 272 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2019-11-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främre Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välvårdade 2:a med 30-tals charm alldeles intill Vasaparkens lummiga parkområde!

Bostaden är belägen på våning 2 av 4 i fastighet med hiss, ritad av den välkände stadsarkitekten Gunnar Leche med bl a Universitetet och Ekonomikum inom nära avstånd. Bostadsrätten har ett trivsamt och insynsskyddat läge med fönster samt balkong som vetter mot lugn gata. Här finns flera tidstypiska detaljer i bostaden bevarade såsom generös takhöjd, djupa fönsterbänkar i sten och vackra trägolv.

Den tilltalande planlösningen erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober med överskåp, ett vardagsrum som har kontakt med köket och som har ett fantastiskt fint ljusinsläpp från de stora, vackra fönsterpartierna. Vidare finns ett sovrum i god storlek med utgång till en möblerbar balkong med härligt sydvästläge och ett arbetskök som andas retro med goda arbetsytor. En helkaklad Wc/dusch med golvvärme samt tvättmaskin finns till höger om entrédörren i hallen.
I övrigt disponerar lägenheten ett vindsförråd och ett källarförråd i föreningen, rymliga båda två. I källaren finns även föreningens gemensamma utrymmen såsom bl a tvättstugor, bastu och gästrum. På den skyddade, uppvuxna innergården finns trädgårdsmöbler och en grill som står fritt för föreningens medlemmar att använda.
Brf Börjegårdarna är en välskött, stabil förening med flera större renovering gjorda som bl a balkongbyte och takomläggning. Bostadsrättsföreningen bekostar den fasta delen av elen den s k elnätavgiften, bostadsrättsinnehavaren betalar således endast sin egen elförbrukning.

På Börjegatan i Främre Luthagen bor Du med närhet till det mesta - allt från mysiga promenadstråk längs Fyrisån till stadens puls, med bl a välsorterade Luthagens livs och ett apotek runt hörnet.
Ett ypperligt boende för dig som vill bo i ett centralt och lugnt läge.

Bostaden och kvarteret måste upplevas - varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.