Byggmästargatan 17 C / Salabacke / Uppsala

Slutpris
1 465 000 kr
Referensnummer
32 965
Boarea
43 kvm
Avgift
2 087 kr/mån
Driftkostnad
207 kr/mån
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byggmästargatan 17 C såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma 1:a med bevarat originalkök, klassiska 50-talstapeter och balkong i bästa solläge. Lägenheten erbjuder ett kök med matplats för 4-5 personer, stort rum med plats för såväl soffa som säng och utgång till balkongen. Stamrenoverat badrum med fönster. Attraktivt läge endast 20 min promenad till centralen och bra cykel- och bussförbindelser ner till city och nära påfart till E4:an för pendlaren. I direkt närhet finner ni bl a mataffären Willys.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.