Cellovägen 80

Cellovägen 80

Slutpris

2 100 000 kr


Gottsunda— Uppsala

Cellovägen 80


Slutpris
2 100 000 kr

Gottsunda— Uppsala

4:a i två plan med egen ingång!

Denna välplanerade bostadsrätt har en egen ingång från innergården och disponerar två våningsplan.

När ni kliver in den privata ingången möts ni av den funktionella entrén med gott om utrymme för förvaring i den inre hallen där både klädkammare och förråd under trapp finns. Direkt till höger om hallen ligger ett av bostadens tre sovrum. På entréplanet finner ni även köket som är inrett med gråmålade luckor och mörk laminatbänkskiva. Matplats vid fönstret för 4 personer. På entréplanet finns även ett badrum med kaklade väggar och klinkergolv. En trappa upp finner ni det välproportionerade och lättmöblerade vardagsrummet med klassiskt parkettgolv och utgång till den charmiga terrassen i ostört läge som vetter mot innergårdens grönområde. På övervåningen ryms även två sovrum, en klädkammare och ytterligare ett badrum, även detta med kaklade väggar och klinkergolv.

Som medlem i Brf Cellisten har ni tillgång till flertalet gemensamhetsutrymmen såsom en föreningslokal, övernattningslägenhet och ett pingisrum!

Gottsunda är en tätort belägen ungefär 7 km sydväst om Uppsala. Gottsunda består av blandad bebyggelse med lägenheter i anslutning till centrumet och villor som präglar den södra delen av Gottsunda. Den omgivande miljön består av flera vackra naturområden, inklusive naturreservatet Hågadalen och Gottsundagipen.

Varmt välkommen att boka er på visning!


Boarea
110.5 kvm
Avgift
6 660 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Cellovägen såldes av oss 2024-07-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Cellovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.