Danmarks-Edeby 17 / Danmark / Uppsala

164 kvm i Edeby, 10 km från city

Slutpris
3 400 000 kr
Referensnummer
111 618
Boarea
164 kvm
Driftkostnad
29 855 kr/år
Tomtarea
1 234 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Danmarks-Edeby 17 såldes av oss 2014-02-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Danmark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket trevliga 1,5-plans villa byggd 1982 och med ett fantastiskt härligt läge i äldre, mindre by med "Bullerbykänsla" med fri vy mot hel himmel, åkermark och in mot Uppsala. Entréplan med vardagsrum, delvis i vinkel, parkettgolv och gjutjärnskamin. Ett sovrum. Sep gästwc med fönster. Kök med matplats för många matgäster. Tvättstuga. Övre plan med stort allrum och balkong med fantastisk fri och vid utsikt. Tre sovrum i varierande storlekar. Badrum med dusch, badkar och bastu. Förrådsutrymmen. Enbilsgarage inkl förråd om ca 39 kvm. Inglasat uterum med tak och terrass med tak. Liten källare fungerande som matkällare. Källare passande som vinprovarrum för finsmakaren. Bakom terrassen finns liten boulebana. Tomt om 1.234 kvm med stor gräsyta, ädelsyrén, prydnadsäpplen, vinbärsbuskar och häck.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.