Djäknegatan 25 A / Kapellgärdet / Uppsala

Helrenoverad 3:a Djäknen

Slutpris
1 980 000 kr
Referensnummer
132 007
Boarea
69.2 kvm
Avgift
4 285 kr/mån
Driftkostnad
425 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Djäknegatan 25 A såldes av oss 2014-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fantastisk 3:a, nästan som nyproduktion, centralt belägen med närhet till grönområden, lekplats och kort promenadavstånd till Resecentrum och citykärnan! Helt nytt kök med rostfria maskiner och skåpinredning i högblankt vitt, stor köksö med gott om förvaring och matplats för ca 4-6 personer. Egen tvättstuga med avlastningsytor, tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum i något varierande storlekar. Vardagsrum i hjärtat av lägenheten. Badrum renoverat av brf ca 2004. Balkong med helt insynsfritt och ostört läge inne på grön gård. Lägenheten är minutiöst renoverad och i mycket gott skick. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.