Dragarbrunnsgatan 11 B

Dragarbrunnsgatan 11 B

Slutpris

2 250 000 kr


Centrum— Uppsala

Dragarbrunnsgatan 11 B


Slutpris
2 250 000 kr

Centrum— Uppsala

Stor välplanerad tvåa i centrum med fönster som vetter mot innegården!

Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenheten med möjlighet att hyra ut halva bostaden. Lägenheten var från början uppdelad i två allrum, gemensamt kök och badrum, vilket gör denna bostad lämplig att dela med någon annan! Här bor du med ett centralt läge på våning fyra och med två franska balkonger som vetter mot föreningens innergård och Uppsalas takåsar.

Lägenhetens ca 64 kvm erbjuder en välkomnande hall med direkt anslutning till badrummet som är utrustad med badkar. Från hallen når ni vardagsrummet och sovrummet. Vardagsrummet har gott om utrymme för stor sittgrupp samt middagsbord för 6-8 personer. Vidare in finner ni ett stort kök med generösa bänkytor och utrymme för matplats/arbetsbänk med fönster mot innergården. Vidare har ni ett ljust och rymligt sovrum med fransk balkong och gott om förvaring i garderober.

Lägenheten är, trots det centrala läget, lugnt belägen och som boende i Brf "Dragarbrunnsgatan 11, Hörnet" har ni tillgång till en lummig innergård skyddad från centrumets puls. Föreningen har två gemensamma tvättstugor, cykelrum samt gårdsparkering och i den låga månadsavgiften är det mesta inkluderat; uppvärmning, kall- och varmvatten, basutbud ComHem. I närområdet finns all tänkbar service och ni bor ett stenkast från flertalet restauranger, affärer, kaféer och matbutiker. Runt hörnet hittar ni vackra Linnéträdgården, som beskrivs som en "oas i Centrala Uppsala". Dessutom har ni på kort promenadavstånd det trevliga årummet. I city finner du även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna. Dessutom har ni Resecentrum inom gångavstånd!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare info!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
3 175 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-01-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dragarbrunnsgatan såldes av oss 2021-01-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dragarbrunnsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.