Dragarbrunnsgatan 63 B

Dragarbrunnsgatan 63 B

Slutpris

4 200 000 kr


Centrum— Uppsala

Dragarbrunnsgatan 63 B


Slutpris
4 200 000 kr

Centrum— Uppsala

Smakfullt inredd 2:a anno 1887 med centralt läge och slottsutsikt!

Nu ges möjligheten att förvärva denna charmiga 2:a i mycket bra skick belägen i centrala Uppsala. Fasaden har en fin äldre charm och innanför grinden når ni föreningens väl omhändertagna, insynsskyddade och grönskande innergård. De grusade gångarna och välskötta gräsmattorna ger en härlig gårdskänsla, en lugn oas mitt i händelsernas centrum!

Det vackra ljusa trapphuset leder er upp till er blivande bostad och via de ståtliga dubbeldörrarna möts ni av genomgående tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, djupa nischer, vackra trägolv, höga välvda fönster och råa träbjälkar. En riktig pärla som måste upplevas på plats.

Den mycket tilltalande planlösningen erbjuder en välkomnande hall med takfönster, ett varsamt renoverat kök med skafferi samt en fin matplats med tegelvägg, bjälkar och utsikt mot slottet. Vardagsrummet bjuder in till härliga sällskapsytor och kan möbleras med både matsalsbord och soffgrupp. De vackra fönstren ger hemmet ett härligt ljusinsläpp och det inbjudande sovrummet stoltserar med en vacker kakelugn och är beläget mot den lugna innergården. Ett nyrenoverat och påkostat badrum med noga utvalda detaljer är pricken över i. Samtliga kattvindar och klädkammare har renoverats noga och erbjuder gott om plats för era kläder och skor.

Till lägenheten hör dessutom ett förråd i källaren där ni även finner en praktisk tvättstuga, en dusch, ett cykelförråd och ett barnvagnsförråd.

Här på Dragarbrunnsgatan 63 bor ni centralt, men har ett lugnt läge med utsikt mot slottet. Här finner ni storstadens puls och utbud, mängder av restauranger och caféer, runt hörnet har ni samtidigt hela den grönskande Stadsskogen vackra Fyrisån samt idrottsevenemang vid Studenternas. Musikens Hus och Centralstationen nås ett stenkast bort. Oavsett om du söker ett bra pendlingsläge, en lägenhet nära universitet eller bara vill bo nära allt, så är du varmt välkommen hem.


Boarea
80 kvm
Avgift
4 511 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dragarbrunnsgatan såldes av oss 2024-06-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dragarbrunnsgatan.

Boka värdering
Jenny Olofsson, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.