Engelbertsvägen 7a / Berthåga / Uppsala

Enplansvilla på insynsskyddad tomt i Berthåga - pool, kvällssol, garage

Slutpris
6 120 000 kr
Boarea/biarea
123/50 kvm
Driftkostnad
37 779 kr/år
Tomtarea
1 049 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Engelbertsvägen såldes av oss 2016-11-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Engelbertsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berthåga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Engelbertsvägen 7a i populära Berthåga och denna enplansvilla som erbjuder något extra utöver det vanliga!

Ni välkomnas till det vita trähuset mellan två välvårdade häckar på varsin sida om grusgången. Tomten som har planerats för att uppfylla flera önskemål erbjuder stor gräsyta, ett trädgårdsland, buskar, äppelträd, fina blomsterrabatter samt en stor pool som värms upp med fjärrvärme via kulvert från huset. Baksidan som vetter mot väster ger kvällssol på altanen och i poolen.

Huset från 1991 har fantastiska 2,70 m i takhöjd och inger en härlig känsla av rymd i alla rum. Dess 123 kvm fördelar sig på hall, vardagsrum, kök med matplats, 4 sovrum, 2 duschrum samt tvättstuga/groventré. Köket erbjuder mycket köksförvaring och arbetsytor samt är utrustat med burspråk vid matplatsen som ger gott ljusinsläpp. Vardagsrummet leder via altandörren till den inglasade altanen som ligger på tomtens baksida i insynsskyddat läge. Inifrån tvättstugan nås de varmbonade biytorna i form av garage, hobbyrum och förråd. Garaget ger utrymme för 1 bil samt förvaring.

Fiber är indraget till fastigheten men ej till huset. I huset finns centraldammsugare.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp".

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration