Sök Meny
Såld

Uppsala - Berthåga / Engelbertsvägen 7a

Enplansvilla på insynsskyddad tomt i Berthåga - pool, kvällssol, garage

Välkommen till Engelbertsvägen 7a i populära Berthåga och denna enplansvilla som erbjuder något extra utöver det vanliga!

Ni välkomnas till det vita trähuset mellan två välvårdade häckar på varsin sida om grusgången. Tomten som har planerats för att uppfylla flera önskemål erbjuder stor gräsyta, ett trädgårdsland, buskar, äppelträd, fina blomsterrabatter samt en stor pool som värms upp med fjärrvärme via kulvert från huset. Baksidan som vetter mot väster ger kvällssol på altanen och i poolen.

Huset från 1991 har fantastiska 2,70 m i takhöjd och inger en härlig känsla av rymd i alla rum. Dess 123 kvm fördelar sig på hall, vardagsrum, kök med matplats, 4 sovrum, 2 duschrum samt tvättstuga/groventré. Köket erbjuder mycket köksförvaring och arbetsytor samt är utrustat med burspråk vid matplatsen som ger gott ljusinsläpp. Vardagsrummet leder via altandörren till den inglasade altanen som ligger på tomtens baksida i insynsskyddat läge. Inifrån tvättstugan nås de varmbonade biytorna i form av garage, hobbyrum och förråd. Garaget ger utrymme för 1 bil samt förvaring.

Fiber är indraget till fastigheten men ej till huset. I huset finns centraldammsugare.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp".

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Berthåga
Engelbertsvägen 7a
Slutpris: 6 120 000 kr
Boarea/biarea: 123/50 kvm
Driftkostnad: 37 779 kr/år
Tomtarea: 1049 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-11-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala /
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!