Eva Lagerwalls Väg 6

Eva Lagerwalls Väg 6

Slutpris

2 025 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Eva Lagerwalls Väg 6


Slutpris
2 025 000 kr

Ulleråker— Uppsala

I stadsnära och grönskande Ulleråker ligger denna ljusa och luftiga 3:a med möjlighet till ett extra barnrum eller datahörna då en klädkammare byggts ut och fått släpljusfönster. Lägenheten har ett ljust och soligt läge på våning 3 av 4 med hiss från markplan och en väl tilltagen balkong i söderläge.
Bostaden består av en rymlig hall med förråd/klädkammare och tre garderober, ett väl tilltaget badrum med delvis vitkaklade väggar, blått klinkergolv på plastmatta, badkar, handdukstork, badkar samt förberett för tvättmaskin och två bra sovrum med garderobsförvaring. Vidare finns ett funktionellt barnrum/arbetshörna, ombyggt från klädkammare, ett luftigt vardagsrum med utgång till balkong samt ett stort kök med matplats för 4-6 personer, vita skåpluckor, kyl (2006), frys (2006), diskmaskin.
Stor tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare direkt i trapphuset ger goda tvättmöjligheter.

Ulleråker är ett expanderande och populärt bostadsområde i kanten av Uppsalaåsen med fin skogsnatur och kort avstånd in till city med vackra promenad- och cykelvägar längs Fyrisån. I området finns Lindparken med fina grönytor, förskolor, lågstadieskola, gymnasieskolor och en närlivs/pizzeria. Närmsta matbutikerna finner ni i Norby, Gottsunda och ut mot Boländerna/Industristaden.


Boarea
81 kvm
Avgift
6 071 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-11-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.