Fålhagsleden 6 B / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
32 892
Boarea
37 kvm
Avgift
2 046 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fålhagsleden 6 B såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset ligger denna fina 1:a med balkong och renoverat kök!
Lägenheten erbjuder ett kök från 2012 med matplats för 4 personer, stort rum med utgång till den härliga balkongen och kaklat badrum.
Lågt belånad HSB-förening med stabil ekonomi och ett flertal större renoveringar utförda på fastigheten såsom nya 3-glasfönster, säkerhetsdörrar samt rör- och elstammar.
Bra pendlarläge endast fem minuters promenad till Resecentrum. På nära avstånd finns flertalet gym, affärshuset Kvarnen och Uppsala Konsert och Kongress. I direkt närhet finner ni mataffär, sushirestaurang, pizzeria, cykelaffär mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.