Frötuna 27

Frötuna 27


Rasbo— Uppsala

Frötuna 27Rasbo— Uppsala

Enplansvilla med en härlig pool och låg driftskostnad!

Denna underbara enplansvilla, belägen ca 15 minuter från Gränby Centrum, erbjuder er den ultimata kombinationen av natur och modern bekvämlighet. Med en generös tomt som gränsar till skogen, kan ni njuta av lugn och ro med naturen som granne.

Den välkomnande hallen leder er in i villans hjärta, det luftiga vardagsrummet med imponerande rymd och vackert utformat ryggåstak. Härifrån har ni en direkt vy mot den härliga altanen och inbjudande poolen, ett privat sommarparadis! Under kyligare dagar kan ni koppla av framför den mysiga braskaminen och njuta av varma stunder med familj och vänner. Det moderna köket lockar med stilren färgsättning och fungerar som en central plats för matlagning och trevliga sociala tillfällen. Köksön blir en naturlig samlingspunkt, och fönstren släpper in härligt naturligt ljus, vilket gör köket ännu mer inbjudande. Via altandörren kan ni gå direkt ut till framsidans uteplats med morgonkaffet i handen.

Föräldradelen erbjuder ett Master bedroom med utgång via altandörr till husets skyddade baksida och altan, ett intilliggande badrum utrustat med hörnbadkar, samt en rymlig klädkammare. Huset erbjuder också ytterligare två sovrum och ett badrum med dusch intill. För att underlätta vardagen finns en rymlig groventré med gott om plats för kläder och skor, en tvättstuga och en förrådsdel intill köket, perfekt när ni bär in matkassar och träningskläder! Intill denna del finner ni även ett rum som kan användas till allrum eller sovrum.

I närområdet finns Gåvsta skola (Åk F-9), förskola, idrottshall med mycket aktiviteter och ett välbesökt elljusspår. Via cykel - och gångvägen nås även en populär restaurang och godisbutik med generösa öppettider. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala via täta bussavgångar och via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren!


Boarea
168 kvm
Driftkostnad
46 959 kr/år
Tomtarea
3 839 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Frötuna såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Frötuna.

Boka värdering
Jenny Olofsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad