Gåvstavägen 158

Gåvstavägen 158

Slutpris

2 850 000 kr


Gåvsta— Uppsala

Gåvstavägen 158


Slutpris
2 850 000 kr

Gåvsta— Uppsala

Totalrenoverat bostadsrättsparhus med flertalet uteplatser och spabad!

Välkommen till detta smakfullt renoverade bostadsrättparhus med härliga uteplatser och gott om ytor för umgänge! Här är det bara att flytta in och njuta av allt denna bostad har att erbjuda!

Bostaden öppnar upp med en hall med gott om förvaring och innanför en vacker skjutdörr finner ni garderober och en praktisk nyrenoverad tvättstuga. Det smakfulla grå köket från Ballingslöv med platsbyggd bardel, gott om arbetsytor och förvaring har öppnats upp mot vardagsrumsdelen och inbjuder till härlig samvaro med både matlagning och umgänge. Under trappan har en vinkyl monterats och genom de stora pardörrarna når ni det ljusa uterummet. Här kan ni vandra barfota från uterummet, genom skjutdörrspartier till pergolan, vidare når ni ytterligare en stor altan med härligt spabad, samt ett utekök med ett inbyggt äppelträd - allt i härlig eftermiddagssol! Även framsidan har en stor altan med plats för matgrupp i morgonsol. Övervåningen erbjuder tre sovrum, ett allrum, en stor klädkammare och ett påkostat badrum smakfullt inrett med platsbyggd duschvägg och infälld hylla med belysning. I intilliggande byggnad finns även ett gästrum samt två förrådsutrymmen med gott om plats för både redskap, trädgårdsmöbler och cyklar.

I Gåvsta bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. I området finns Gåvsta skola Åk F-9, pizzeria och vårdcentral. Här bor du inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala. Via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren! UL:s regionbuss nr 118 och 886 tar er till Uppsala Centralstation via bland annat Gränbystaden, med avgång var 30:e minut under vardagar.

Välkomna till Gåvstavägen 158!


Boarea
127.5 kvm
Avgift
5 705 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gåvstavägen såldes av oss 2021-05-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gåvstavägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.