Geijersgatan 40 A / Luthagen / Uppsala

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
145 442
Boarea
38.4 kvm
Avgift
2 005 kr/mån
Driftkostnad
275 kr/mån
Såld
2014-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Geijersgatan 40 A såldes av oss 2014-02-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig 30-talslägenhet i populära Luthagen. Här slås du av ljuset som man får om man bor högst upp. Lägenheten är insynsskyddad och har en generös takhöjd. Ytskikten är ljusa och moderna och bostaden är genomgående renoverad. Planlösningen fördelar sig på hall med gott om förvaring, stamrenoverat badrum, trevligt HTH- kök med en rejäl matplats, vardagsrum med sovdel. Från vardagsrummet når man till balkongen med utsikt över takåsar och domkyrkan. Här bor du i hjärtat av Luthagen med gångavstånd till centrum, mataffär och Stabbyskogen med löparslingor och gott om strövarområden.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.