Geijersgatan 46 A

Geijersgatan 46 A

Slutpris

1 660 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 46 A


Slutpris
1 660 000 kr

Luthagen— Uppsala

I hjärtat av Luthagen finner ni denna tilltalande första boende med balkong i härligt sydostläge! Lägenhetens ca 37 m² erbjuder en väl genomtänkt planlösning som ger ett luftigt intryck. Ni möts av en rymlig hall med plats för avhängning, vidare in finner ni ett stort kök med rejäl matplats. Via hallen når ni även det stamrenoverade badrummet samt vardagsrummet med plats för både soffa och säng samt utgång till den soliga balkongen.

Här bor ni med ett ypperligt läge med närhet med gångavstånd till Uppsala stadskärna och flera av Universitetets institutioner, mataffär samt Stabbyskogen med löparslingor och gott om strövarområden.

Varmt välkommen på visning!


Referensnummer
98 846
Boarea
37 kvm
Avgift
2 196 kr/mån
Driftkostnad
309 kr/mån
Såld
2014-11-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2014-11-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.