Gimogatan 5 B / Norra Luthagen / Uppsala

Nybyggd 2:a högst upp med flexibel inflyttning!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
44,5 kvm
Avgift
2 611 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd ytsmart lägenhet om 2 rok med ingång från loftgång till mindre hall med plats för avhängning. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Lägenheten har kök och allrum i öppen planlösning där plats finns för både soffgrupp och matplats. Sovrummet är beläget längst in i lägenheten med skjutdörrsgarderob samt plats för t.ex. skrivbord. Helkaklat badrum med golvvärme samt dusch. Förvaringen är god då det även finns i en skjutdörrsgarderob i den inre hallen samt ett tillhörande källarförråd.

Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek och café.

Välkommen till Börjetull!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration