Svartbäcksgatan 101d

Svartbäcksgatan 101d

Slutpris

2 270 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 101d


Slutpris
2 270 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Fint renoverad gavel 2:a med balkong i sydväst!

Nu saluförs denna fina gavel 2:a belägen på våning 3 av 3 med balkong i bästa solläget sydväst! Denna lägenhet erbjuder en ljus boendemiljö med fönster i tre väderstreck och genomgående fina ytskikt så som dess fint slipade parkettgolv. Här bor ni en ekonomisk stabil förening med närhet till City!

Denna lägenhet har genomgående fina ytskikt och präglas av originaldetaljer som inbyggda garderober och vackra trä och parkettgolv. Köket är utrustat med moderna ramluckor och är utrustat med all utrustning som kan önskas i ett kök. Här finns även plats en matplats om så önskas. I vardagsrummet finns generöst med plats för avkoppling och umgänge och skapar en känsla av rymd då det här finns fönster i två väderstreck. Det är även härifrån ni når den mysiga balkongen som är belägen i det bästa solläget sydväst med sol under hela dagen. Sovrummet har inbyggda garderober och har plats för både dubbelsäng samt övrigt möblemang. I övrigt så erbjuder denna bostad ett badrum med både dusch och tvättmöjligheter för att underlätta i den stressiga vardagen.

Svartbäcksgatan ligger i ett populärt och väletablerat område i Uppsala, med närhet till stadens centrum. Här finns allt från restauranger, matbutik, kafeér och skolor inom gångavstånd. I närheten finns även grönområden, elljusspår och parker för möjlighet till träning och avkoppling. Här finns även goda kommunikationsmöjligheter vilket gör det enkelt att ta sig runt. Svartbäcksgatan är ett attraktivt val för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil i Uppsala.

Välkommen!


Boarea
50.5 kvm
Avgift
4 098 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.