Gotlandsresan 97

Gotlandsresan 97

Slutpris

1 286 000 kr


Sävja— Uppsala

Gotlandsresan 97


Slutpris
1 286 000 kr

Sävja— Uppsala

Rymlig 2:a med balkong mot skogsområde!

Välkommen till Gotlandsresan 97 och BRF Riksbyggen Uppsalahus nr 30!

Här finner du en rymlig 2:a med balkong i fritt läge, som vetter mot skogsområde. Planlösningen fördelar sig på entré i hall med plats för klädförvaring i klädkammare. Till vänster når du köket med vita högblanka luckor med rostfri diskbänk med stilrent vitt kakel ovan. Köket är utrustat med spis, köksfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Här finns plats för matbord för flertalet personer. Vidare finns ett trivsamt vardagsrum med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till balkong, ett sovrum i bra storlek med riklig förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob. Badrummet är utrustat med badkar, wc och tvättmaskin! Ytterligare förvaring finns i ett förråd som bostaden förfogar över.

I Sävja, ca 7 km söder om Uppsala, kan du njuta av stadens puls på avstånd. Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, barnfamilj eller seniorer. Servicen har du på nära avstånd och på ca 10 minuter med buss eller bil när du stadskärnan. Föredrar du att cykla finns det i stället fina cykelvägar in till city. I naturreservatet Lunsenskogen finner du avkoppling där du kan avnjuta en promenad eller joggingtur i spåret. Inom gångavstånd finns förskola, skola, fritidsgård, vårdcentral, apotek, mataffär och bibliotek.

Välkommen att boka visning!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
4 293 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4
Såld
2020-11-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gotlandsresan såldes av oss 2020-11-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gotlandsresan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.