Gotlandsresan 190 / Sävja / Uppsala

Naturnära 2:a med goda pendlingsförbindelser

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
68.5 kvm
Avgift
3 634 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-02-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gotlandsresan såldes av oss 2020-02-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gotlandsresan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till natursköna Sävja och Gotlandsresan 190! Detta är bostaden för dig som söker ett välplanerat boende med rymliga ytor beläget med naturen som granne och stadspulsen i city på bekvämt pendlingsavstånd.

Bostaden återfinns på andra våningen i 80-talsfastighet utrustad med hiss. Lägenhetens drygt 68 kvm fördelar sig på en stor hall med förvaring i klädkammare, ett nyligen renoverat kök moderna vitvaror och ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong i sydvästläge. Dessutom erbjuds ett rogivande sovrum i naturnära toner samt ett badrum med både badkar och tvättpelare.

Brf Uppsalahus nr 30 är beläget på Gotlandsresan i hjärtat av Sävja och här erbjuds närhet till Sävjas kulturcentrum, vårdcentral, skola, daghem, närbutik, restaurang och väl utbyggda anläggningar för sport och lek. För den som uppskattar att strosa runt i naturen finns Lunsen och dess naturreservat och vandringsleder på promenadavstånd. Förutom närhet till natur erbjuder Sävja även goda förbindelser med bil, buss och cykel till Uppsalas stadskärna. Bl.a. finns en trafikskyddad cykelväg, buss med täta avgångar samt smidig påfart till E4:an.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.