Gotlandsresan 111 / Sävja / Uppsala

Bostadsrättsradhus i lugnt läge

Slutpris
1 990 000 kr
Boarea
121 kvm
Avgift
7 301 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gotlandsresan såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gotlandsresan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till natursköna Sävja och Gotlandsresan 111! Detta är bostaden för dig som söker ett välplanerat boende med rymliga ytor beläget med naturen som granne och stadspulsen i city på bekvämt pendlingsavstånd.

Här finner du friheten med ett radhus i kombination med fördelarna i att vara del av en bostadsrättsförening. Bostadens 121 kvm erbjuder ett renoverat kök, stort vardagsrum med utgång till lummig uteplats med eftermiddagssol och fyra sovrum i bra storlek. Vid behov finns möjlighet att omvandla matsalen till ett femte sovrum. Vidare erbjuds två väl tilltagna badrum och god förvaring i klädkammare och flertalet garderober.

Brf Uppsalahus nr 30 är beläget på Gotlandsresan i hjärtat av Sävja och här erbjuds närhet till Sävjas kulturcentrum, vårdcentral, skola, daghem, närbutik, restaurang och väl utbyggda anläggningar för sport och lek. För den som uppskattar att strosa runt i naturen finns Lunsen och dess naturreservat och vandringsleder på promenadavstånd. Förutom närhet till natur erbjuder Sävja även goda förbindelser med bil, buss och cykel till Uppsalas stadskärna. Bl.a. finns en trafikskyddad cykelväg, buss med täta avgångar samt smidig påfart till E4:an.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.