Gränbyvägen 4 C / Gränby / Uppsala

Slutpris
4 130 000 kr
Referensnummer
103 374
Boarea
150 kvm
Avgift
7 535 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränbyvägen 4 C såldes av oss 2014-05-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Avgiftsfritt till årsskiftet!

Uthyrningsdel och tre balkonger! Stor lägenhet om 150 m² med flexibel planlösning. Lägenheten är idag byggd som en 4:a med uthyrningdel men alternativa planlösningar är möjliga att få.

Med sina genomgående vitmålade väggar och ljus från fyra väderstreck känns denna lägenhet väldigt luftig. Här finner du också hela tre balkonger! En lite mindre med morgon-/förmiddagssol och två större med eftermiddags-/kvällssol. Lägenheten har tre sovrum, två badrum med dusch, två stora klädkammare samt kök och vardagsrum. Två ingångar från trapphuset finns vilket gör det möjligt ett dela av lägenheten och använda den ena delen som uthyrningsdel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.