Gränbyvägen 4 A / Gränby / Uppsala

Slutpris
2 895 000 kr
Referensnummer
120 981
Boarea
108 kvm
Avgift
5 599 kr/mån
Driftkostnad
675 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränbyvägen 4 A såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bli den första att bo i denna ljusa 4:a! Lägenhetens 108 m² fördelar sig på kök och vardagsrum i öppen planlösning, hall med mycket förvaring, tre sovrum i varierande storlekar, två badrum med dusch samt klädkammare. Här kan du njuta av solen både för- och eftermiddag från någon av de två balkongerna som finns. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita målade väggar.

I expanderade Gränby Backe byggs just nu mycket bostäder och här bor du med absolut närhet till Gränby Centrum där all service du kan tänkas behöva finns tillgängling. Här finns bland annat stora matvarubutiker, Systembolaget, gym, apotek m. m. Till centrum tar du dig med buss eller med en kort cykeltur.

Bilderna är från visningslägenheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.