Gränbyvägen 2 C / Uppsala / Nyproduktion

3:a Gränby Backe - när nyproduktion är som bäst!

Slutpris
2 110 000 kr
Referensnummer
121 170
Boarea
76 kvm
Avgift
4 023 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-02-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränbyvägen 2 C såldes av oss 2014-02-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränbyvägen 2 C är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

3:a i nyproduktion med inflytt ca 2014-2015. Hall med klinkergolv, målade väggar och smart förvaring bakom två skjutdörrsgarderober. Badrum med klinker på golv och kakel på vägg, väggstående wc-stol, dusch/badkar, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum om 21 kvm med ekparkett och släta ljusa väggar. Kök om 16 kvm med ekparkett, släta, ljusa väggar, kyl och frys, diskmaskin, hällspis, inbyggnadsugn och micro. Från köket utgång till härlig uteplats om ca 25 kvm. 2 sovrum om 7 resp 13 kvm. I det mindre rummet finns en garderob och i det större finns en skjutdörrsgarderob. Hög standard med ekparkett, klinkergolv, målade släta väggar, fönsterbänkar i marmor och takhöjd 2,5 m. Tillträde ca november 2014.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.