Gränbyvägen 4 B / Gränby / Uppsala

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
131 852
Boarea
108 kvm
Avgift
5 557 kr/mån
Driftkostnad
675 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränbyvägen 4 B såldes av oss 2014-02-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och öppen 4:a! Den välkomnande hallen har en stor skjutgarderob som rymmer mycket förvaring och leder sedan vidare in till kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Vidare finns tre sovrum, klädkammare, WC samt badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten har två balkonger i olika väderstreck där en har utgång från köket och en från det ena sovrummet. Genomgående ekparkettgolv och vita målade väggar.

Här bor du med ett bra läge till både city och Gränby centrum med all behövlig service. I närheten finns även en ny och fin upplevelsepark, Väderleken, med backar och kullar för skidåkning och pulkaåkning.

Bilderna är från visningslägenheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.