Gränbyvägen 4 B / Gränby / Uppsala

Slutpris
2 875 000 kr
Referensnummer
155 552
Boarea
108 kvm
Avgift
5 557 kr/mån
Driftkostnad
675 kr/mån
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränbyvägen 4 B såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora 4:a om 108 m². Planlösningen fördelar sig på kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum, klädkammare, badrum med dusch samt gäst-toalett. Lägenheten har två balkonger i olika väderstreck så här kan du njuta av solen länge! Genomgående ekparkettgolv och vita målade väggar.

Här bor du i en nyproducerad lägenhet med direkt närhet till Gränby centrum där service finns i form av matvarubutiker, systembolag, gym, bank, vårdcentral, apotek m. m. Till city tar du dig med buss eller en cykeltur!

Bilderna är från visningslägenheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.