Gränbyvägen 4 B / Gränby / Uppsala

Unik 3:a med tre balkonger!

Slutpris
3 295 000 kr
Referensnummer
159 547
Boarea
122 kvm
Avgift
6 315 kr/mån
Driftkostnad
762 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränbyvägen 4 B såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I denna 3:a finner ni hall med gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober med skjutdörrar. Vidare finner ni det stora luftiga köket kombinerat med stor matplats. Köket disponerar full maskinell utrustning samt trevlig köksö. Utgång från kök till den mindre balkongen med morgonsol, perfekt för morgonkaffet! Lägenheten disponerar två helkaklade badrum utrustade med dusch, wc och handfat med kommod. I det större badrummet finner ni även tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med utgång till en av balkongerna mot innergården. Gott om plats för soffgrupp och trevliga hemmakvällar!
Två bra sovrum, varav det större sovrummet har utgång till egen stor balkong. Möjlighet finns att sätta upp en vägg och på så sätt få tre sovrum.
Bör ses!

Bilderna är från visningslägenheten på Gränbyvägen 4 A.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.