Adam Meyner, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Adam Meyner

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Gränby—

Uppsala




Gränby— Uppsala


Förberedd försäljning

Gränby— Uppsala

Perfekt familjelägenhet med stor uteplats och radhuskänsla!


Referensnummer
487 043
Boarea
110 kvm
Rum
5,5 rum (5 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Gränby  i uppsala

Gränby

Gränby är en av de stadsdelar i Uppsala som växer mest just nu, här hittar du allt du behöver såsom sportaktiviteter, butiker, restauranger och service!


01
Fördelar med området
Barer Bowling Butiksgata/köpcentrum Caféer Bio Gym Sportevenemang Parker/Grönområden Bussar Spa Sport och friluftsliv Barnvänligt Restauranger Växande område Motionsspår

02
Kommunikationer

Området Gränby är beläget intill Råbyvägen som smidigt tar er ut till E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle. Gränby erbjuder även mycket goda kollektivtrafikförbindelser med täta avgångar med UL:s stadsbussar till bland annat Centralstationen, Gränbystaden, Coop Forum/IKEA och Akademiska sjukhuset. Det finns även ett flertal bra cykelvägar till city, avståndet är ca tre kilometer.


03
Fritid och friluftsliv

I hjärtat av Gränby ligger Gränbyparken där ni kan koppla av i det gröna eller låta barnen leka av sig i den stora lekplatsen. Inte långt härifrån ligger även Gränbys 4H-gård där ni kan besöka många olika djur och se hur en gård fungerar. Eller varför inte besöka fornlämningsområdet Gamla Uppsala Högar. Genom grannområdet Löten sträcker sig Von Bahrska-häcken med en gång- och cykelbana perfekt för söndagspromenaden eller för dig som vill öva på löpsteget.

För dig som söker träningsmöjligheter finns gym, ishallar, tennis- och badmintonhall med mera inom behagligt gångavstånd.


04
Service

Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, bland annat bank, apotek, vårdcentral, optiker, systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer. Här finns även ett mycket stort utbud av fackhandelsbutiker men även en populär 4DX-biograf.

Längs Råbyvägen växer service fram i form av matbutik, restaurang och gym. På promenadavstånd finns även Heidenstams torg som erbjuder en ICA-butik med viss posthantering, apotek och vårdcentral. Här finns även en restaurang, frisör och gym.


05
Skola och barnomsorg

I Gränby ligger flertalet förskolor, bland andra Parkens förskola, Solkenets förskola samt Liljeforstorg öppna förskola. För äldre barn finns Liljeforsskolan (Åk F-5) och Gränbyskolan (Åk 6-9). I grannområdet Löten finns Von bahrs skola för (Åk F-9) samt fritidsgård, daghem och flertalet förskolor, inklusive Montessori.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Adam!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.