Gränbyvägen 4 C / Gränby / Uppsala / Nyproduktion

Slutpris
2 850 000 kr
Referensnummer
53 196
Boarea
110 kvm
Avgift
5 686 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-01-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränbyvägen 4 C såldes av oss 2014-01-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gränby backe! Solen kastar sina första strålar över krönet i Vaksala. Varsamt men bestämt väcker den staden. Från din balkong möter du dagen tidigt. Just här och nu känns ingenting omöjligt. Samma friska känsla lever i hela den östra staden. Det nyskapas, utvecklas och knakar av växtlust. Lite stolt tänker du att ditt hus var ett av de första stegen. Lägenheterna är ljusa med helkaklade våtrum, genomgående ekparkett, öppen och flexibel planlösning samt möjligheten att avgränsa kök och vardagsrum. Luftiga burspråk mot Vaksalagatan öppnar vyn i tre väderstreck och ger gott om plats för matbord eller soffgrupp. I flera lägenheter finns dessutom möjlighet att själv bestämma om du önskar ett extra sovrum eller föredrar ett större sällskapsrum. Dessa lägenheter kommer preliminärt att vara färdiga för inflytt till årsskiftet 2013/2014.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.