Gräslöksgatan 18 / Årsta / Uppsala

1,5:a Årsta

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
110 132
Boarea
43 kvm
Avgift
2 291 kr/mån
Såld
2014-01-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gräslöksgatan 18 såldes av oss 2014-01-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, fin, trivsam och nyrenoverad 1,5.a med stor balkong i det populära Årsta. Hall med klinkergolv och ljusa väggar. Nyrenoverat arbetskök med parkettgolv, nya högblanka vita köksskåp, vitt kakel ovanför diskbänk, ny kyl/frys, fläkt i rostfritt, spis och ny diskmaskin. Hall med parkettgolv, mindre matplats, beige tapet, 3 garderober med överskåp och stor sovalkov med plats för 1,80 m bred säng. Badrum renoverat med svart våtrumsmatta, vitmålad väv, handfat med kommod, wc, badkar och badrumsskåp. Stort vardagsrum med parkett, ljus tapet och utgång till stor balkong med som sträcker sig längs med hela kortsidan av rummet. På balkongen är det morgon- och förmiddagssol och på loftgångssidan kommer solen fram på eftermiddagen. En otroligt fin lägenhet med bra läge inne på grön innergård. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.