Gröna gatan 27 C / Salabacke / Uppsala

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
173 674
Boarea
62 kvm
Avgift
3 206 kr/mån
Driftkostnad
348 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gröna gatan 27 C såldes av oss 2014-04-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Helrenoverad 2:a med högt läge i huset och balkong i soligt läge. Modernt kök med full maskinell utrustning, inrett med vita köksluckor, ekbänkskiva och rostfria vitvaror. Matplats för 4-6 personer. Trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade soliga balkongen med utsikt mot en fin grön innergård. Badrum från 2010 med vita kaklade väggar och svart klinkergolv. Praktisk klädkammare. Trivsamt område med närhet till Gränby Centrum & Årsta Centrum med all tänkbar service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.