Gropgränd 2 A

Gropgränd 2 A

Slutpris

3 700 000 kr


Öfre Slotts— Uppsala

Gropgränd 2 A


Slutpris
3 700 000 kr

Öfre Slotts— Uppsala

2:a på Övre Slotts med utsikt över Domkyrkan.

I anrika Övre Slotts hittar du denna fina tvårummare högst upp i huskroppen med balkong där utsikten delvis är över Domkyrkan och Gustavianum. Lägenheten ligger i charmigt hus från 30-talet med flertalet detaljer bevarade såsom generös takhöjd, djupa fönsterbrädor i marmor, stora fönster, originaldörrar och fiskbensparkett. På den mysiga innergården har man under sommarhalvåret möjlighet att nyttja den gemensamma uteplatsen med grill, ett perfekt komplement till bostadens egna balkong!

Lägenheten erbjuder en väldisponerad planlösning med hall med goda avhängningsytor samt en generös klädkammare för förvaring. Från hallen finner du ett fint kök med full maskinell utrustning och plats för matplats för 2 personer samt ett vackert skafferi i originalutförande. Det stora vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor perfekt för att umgås med vänner och familj, här får man plats med både soffgrupp och stort matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet finner man utgången till bostadens balkong belägen i perfekt syd/sydostligt läge. Sovrummet som vetter ut mot föreningens innergård, är stort och rymmer plats för fullstor säng, här finns även en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar. Det helkaklade badrummet är stilrent och inrett med tvättmaskin, här slipper man tänka på att boka tvättid. Hela bostaden genomsyras av ljus och smakfulla färgval och i alla rum ligger fantastiska trägolv i varierande stil såsom fiskbensparkett i vardagsrum och matsal.

Brf Kamphav är en stabil förening med god ekonomi samt har utfört flera större renoveringar under åren. Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett rymligt vinds- och källarförråd.

På Öfre Slotts bor man väldigt fint bland alla äldre och kulturhistoriska byggnader och vackra parker såsom Engelska parken och Universitetsparken. På kringliggande gator finns flertalet caféer och ett antal restauranger. Närmaste stora matvaruaffär finner du på Sysslomansgatan där också apotek och småbutiker ligger. Nedanför Universitetsbyggnaden finns den populära Saluhallen med delikatessbutiker och restauranger. Ned till city, med sitt rika utbud av butiker, caféer och restauranger tar det endast ett par minuter till fots och till centralstationen tar det ca 10 minuter. För studenten är det här läget fantastiskt bra med närhet till i stort sett samtliga institutioner och nationshus.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 282 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-10-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gropgränd såldes av oss 2023-10-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gropgränd.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.