Håmö 10

Håmö 10

Slutpris

4 500 000 kr


Uppsala— Nyproduktion

Håmö 10


Slutpris
4 500 000 kr

Uppsala— Nyproduktion

Nyproducerad villa naturskönt belägen invid Upsala GK

Ta chansen att förvärva en enastående vinkelbyggd villa invid Håmö Golfbana. Villan erbjuder en modern stil där kök och sällskapsytor möts i öppen planlösning med enastående vyer genom stora fönster mot golfbanan.

Villan har uppförts med stilmässigt och hantverksmässigt topp-klass som mål - ett enastående boende med endast några km till Uppsalas centrala delar.

Villan är placerad på tomten för bästa läge med sol från morgon till kväll och en inbjudande vy över landskapet och golfbanan.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier. Samtliga maskiner från Siemens.

Bostaden erbjuder 4 ytterligare rum - masterbedroom med bästa hotellkänsla via badrum en-suité och walk-in-closet. 2 ytterligare sovrum med bra ytor samt 1 mindre gästrum alternativt kontor. 2 av sovrummen har egen utgång till tomt. Gebomgående parkettgolv och vattenburen golvvärme. Helkaklade badrum.

Dessutom tvättstuga med luft/vatten-värmepump samt vidbyggt garage med fjärrstyrd port och plats för 2 bilar. Vattenburen golvvärme i hela villan inklusive garaget.

Invid Håmö golfbana har det senaste året etablerats uppemot 10-12 nybyggda villor och ytterligare en handfull färdigställs i privat regi under året. Resultatet är ett trivsamt villaboende i naturskön miljö med möjligheter till en modern och aktiv livsstil. Missa inte chansen att förvärva ett golfnära och stadsnära boende - 2 minuter till golf, 5 minuter till service och 10 minuter till centrala Uppsala.


Referensnummer
152 827
Boarea/biarea
136/35 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Tomtarea
1 617 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan i vinkel
Såld
2014-08-07

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Håmö 10 såldes av oss 2014-08-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.