Håmö 10 / Uppsala / Nyproduktion

Nyproducerad villa naturskönt belägen invid Upsala GK

Slutpris
4 500 000 kr
Referensnummer
152 827
Boarea/biarea
136/35 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Tomtarea
1 617 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan i vinkel
Såld
2014-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Håmö 10 såldes av oss 2014-08-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håmö 10 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att förvärva en enastående vinkelbyggd villa invid Håmö Golfbana. Villan erbjuder en modern stil där kök och sällskapsytor möts i öppen planlösning med enastående vyer genom stora fönster mot golfbanan.

Villan har uppförts med stilmässigt och hantverksmässigt topp-klass som mål - ett enastående boende med endast några km till Uppsalas centrala delar.

Villan är placerad på tomten för bästa läge med sol från morgon till kväll och en inbjudande vy över landskapet och golfbanan.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier. Samtliga maskiner från Siemens.

Bostaden erbjuder 4 ytterligare rum - masterbedroom med bästa hotellkänsla via badrum en-suité och walk-in-closet. 2 ytterligare sovrum med bra ytor samt 1 mindre gästrum alternativt kontor. 2 av sovrummen har egen utgång till tomt. Gebomgående parkettgolv och vattenburen golvvärme. Helkaklade badrum.

Dessutom tvättstuga med luft/vatten-värmepump samt vidbyggt garage med fjärrstyrd port och plats för 2 bilar. Vattenburen golvvärme i hela villan inklusive garaget.

Invid Håmö golfbana har det senaste året etablerats uppemot 10-12 nybyggda villor och ytterligare en handfull färdigställs i privat regi under året. Resultatet är ett trivsamt villaboende i naturskön miljö med möjligheter till en modern och aktiv livsstil. Missa inte chansen att förvärva ett golfnära och stadsnära boende - 2 minuter till golf, 5 minuter till service och 10 minuter till centrala Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.