Henry Säldes Väg 2 / Ulleråker / Uppsala

Välplanerad 2:a belägen i natursköna Ulleråker med hiss från markplan!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
4 228 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Henry Säldes Väg såldes av oss 2018-06-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Henry Säldes Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ulleråker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjlighet att bo i väldisponerad 2:a belägen i natursköna Ulleråker. Här bor ni praktiskt med hiss från markplan med härlig grönskande innergård och närhet till kommunikationer. Lägenheten är i behov av renovering men har stor potential och möjligheten att sätta sin egen prägel.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i rymlig hall med plats för avhäning och förvaringsmöjligheter i garderob samt ingång till klädkammare, sovrum med stort fönster mot balkongen och vardagsrum med utsikt mot innergården. Vidare erbjuds ett praktiskt kök och ett rymligt badrum med dusch. Lägenheten har stora fönsterpartier som skänker fint ljus och en stor balkong mot den grönskande innergården. Alla lägenhetens rum vetter mot innergården och är fria från direkt insyn då närmaste hus ligger på andra sidan innergården. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare samt ett tillhörande vindsförråd.

HSB Brf 87 Uller erbjuder sina medlemmar fyra tvättstugor, flera cykelrum, en föreningslokal för kalas och middagar, gästrum med tre sovplatser samt gemensam grillplats!

I grönskande Ulleråker finns naturen alltid nära och samtidigt är det ett bekvämt avstånd in till centrum, ca tio minuter på cykel eller en promenad på en halvtimme! Det är goda kommunikationer med buss nr 4, mycket praktiskt med busshållplatsen nära huset. Här kan man njuta av härliga promenadstråk längs Fyrisån, åsen med sina stigar samt Gula Stigen som erbjuder Uppsalas egna mountainbikeled. I intilliggande Ultuna ligger Friskis & Svettis Ulleråker som erbjuder ett stort gym om två plan. Området Ulleråker lämpar sig väl för de som arbetar eller studerar vid Ultuna (lantbruksuniversitetet), Ångströmslaboratoriet, Glunten, Polacksbacken, BMC samt Akademiska sjukhuset. Ulleråker är just nu ett spännande område där det planeras att expanderas och byggas ut med nya bostäder, torg och service.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration