Fyrislundsgatan 32

Fyrislundsgatan 32

Slutpris

1 595 000 kr


Årsta— Uppsala

Fyrislundsgatan 32


Slutpris
1 595 000 kr

Årsta— Uppsala

En stor välplanerad 1:a med påkostat kök!

Välkommen till denna ljusa och stora 1:a om 45kvm med harmonisk känsla. Planlösningen erbjuder en rymlig hall med klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter. Köket går i vinkel och bjuder in till socialt umgänge med matplats intill ett större dubbelfönster. Med inbyggda vitvaror och bekvämligheter såsom diskmaskin och mycket arbetsyta blir det enkelt att leva och lätt att trivas. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en mysig stund för samvaro. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och har delvis delats av med hjälp av en halvvägg för maximalt ljusinsläpp och samtidigt för mer avskildhet. Badrummet är helkaklat, här ges möjlighet att njuta av ett bad.

På Fyrislundsgatan 32 bor du i en stor förening med god och stabil ekonomi. Föreningen har en låg belåningsgrad med väl underhållna fastigheter som även ger medlemmarna tillgång till en samlingslokal, två tvättstugor, en bastu samt ett hobbyrum. Vidare finns flertalet grillplatser och lekplatser i en omgivning av gröna fina miljöer.

Området är attraktivt i och med sitt stadsnära läge med goda kommunikationer såsom resecentrum 10 minuter bort med buss. Många väljer annars att cykla medan bilpendlaren når både norra och södra påfarten till E4an på några ögonblick. I närheten finner du Årsta centrum med allt från ICA supermarket, vårdcentral, tandläkare, frisör, apotek och flertalet förskolor och skolor. I anslutning till bostadsområdet finns gröna områden och parker och efter en kortare promenad når du Årstaparken och dess stora grönytor, löparspår och fotbollsplaner. Här bor du i en lugn miljö med närhet till alla bekvämligheter.

Varmt välkommen på visning.


Boarea
45 kvm
Avgift
2 868 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6
Såld
2024-04-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2024-04-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.