Herrhagens byväg 135

Herrhagens byväg 135

Slutpris

4 695 000 kr


Herrhagen— Uppsala

Herrhagens byväg 135


Slutpris
4 695 000 kr

Herrhagen— Uppsala

Längst ned på återvändsgata Skogen inpå knuten Insynsskyddat söderläge

Välkommen till Herrhagens Byväg 135 i Herrhagen. I slutet på en återvändsgata finner ni denna barnvänliga villa i skogsbrynet där ni kan njuta av solen i rakt söderläge på baksidan utan insyn från grannar. På husets framsida en mycket välskött gräsmatta som kantas av fin stenläggning upp till entrén, på garageuppfarten och vidare runt till baksidan. Följer ni stenläggningen mellan huset och garaget når ni baksidan där stenläggningen utgör uteplatsen med plats för utomhusmöbler. Den välskötta gräsmattan finns även här och gränsar mot en allmänning i skogsbrynet. På garaget finns ett tillbyggt oisolerat förråd och i anslutning till garaget finns ett isolerat förråd med elradiatorer. På garageuppfarten får ni plats med två bilar och i garaget ryms en bil.

Huset från 2004 fördelar sina 118 kvm på två plan. Entréplanet med stor och inbjudande hall öppnar upp mot vardagsrum, matsalsrum och kök. I hallen finns plats för att hänga av ytterkläder och i anslutning ligger badrum och tvättstuga. Vardagsrummet och matsalsrummet ligger i fil och ger fint ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck. Här finns möjlighet att dela av rummen till fördel för ett extra sovrum eller kontor. Från matsalsrummet nås uteplatsen via altandörr. Köket är väl tilltaget med gott om förvaring, bra arbetsyta och här får ni plats med stort matbord. Tvättstuga/teknikrum med tvättmaskin, torktumlare, värmepump och förvaring. Det helkaklade duschrummet erbjuder dusch med infällbara glasväggar.
Övre planet ger er husets alla tre sovrummen som har kattvindar för extra förvaring. Sovrum 1 har en klädkammare samt skjutdörrsgarderob och sovrum 2 har utgång till balkong. Badrummet erbjuder stort fönster och badkar.

Vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump med golvvärme hela entréplanet och radiatorer på övre planet. Med låg energiförbrukning och samfällighet som erbjuder förmånligt pris för TV och bredband har ni en låg månadskostnad i detta boende.

I Herrhagen bor ni i lugnt läge intill skogspartier med upplysta motionsspår och med närhet till Hågadalen på andra sidan Enköpingsvägen. I Herrhagen bor ni intill Stenhagens handelsområde med ICA Maxi, apotek, systembolag, klädbutiker och restauranger. I området finns även flertalet förskolor och grundskolor.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp".

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
32 488 kr/år
Tomtarea
557 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-01-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.