Tårpilsvägen 9

Tårpilsvägen 9

Slutpris

3 830 000 kr


Lövstalöt— Uppsala

Tårpilsvägen 9


Slutpris
3 830 000 kr

Lövstalöt— Uppsala

Trivsam enplansvilla med källare och garage i Lövstalöt

Nu finns möjlighet att bli ny ägare av denna trivsamma enplansvilla med inredd källare och vidbyggt garage, centralt belägen i det omtyckta området Lövstalöt.

När ni kliver in genom den rymliga hallen på entréplanet möts ni av en känsla av öppenhet och ljus då man valt att öppna upp mot nock. Det rymliga köket i villan är stilrent inrett med en praktisk köksö där ni kan laga mat samtidigt som ni umgås med vänner och familj. Här finns också gott om förvaring och all tänkbar maskinell utrustning ni behöver och det finns även plats för en matgrupp för 4-6 personer. Det generöst tilltagna vardagsrummet är även det perfekt för umgänge, med en mysig braskamin och bekväm utgång genom helglasad altandörr till ett stort uterum. Uterummet fungerar som en extra matplats där ni kan njuta av den vackra omgivningen och förlänga sommarsäsongen tack vare inglasningen. På entréplanet finns tre sovrum, där ena sovrummet idag är inrett som ett separat TV-rum och master bedroom har entré från vardagsrummet genom vackra pardörrar. Det helkaklade badrummet känns lyxigt med den avskilda duschdelen och stora badrumsspegel med tillhörande kommod. Trappan ner leder er till den inredda källaren där det finns en gillestuga som idag nyttjas som sovrum, ett rum som med fördel kan användas som t ex kontor, en tvättstuga för extra komfort och bekvämlighet och en oinredd yta med dusch och bastu. Från källaren når ni också garaget vilket gör det enkelt att parkera och ta sig in i huset oavsett väder.
Tomten omgärdas av staket och buskar och här finns gott om plats för studsmattan, här finns både äppel- och plommonträd samt hallonbuskar.

I Lövstalöt bor ni med goda pendlingsmöjligheter till Uppsala med busshållsplatsen precis intill. I samhället finns förskola, återvinningsstation, en liten självbetjäningsbutik, pizzeria, loppis och bilverkstad och vackert strövområde med vikingahög! Med bara några minuters biltur till Bälinge når du även matbutik, grundskola, idrottsplats och utomhusbad.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
100/94 kvm
Driftkostnad
59 500 kr/år
Tomtarea
804 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Tårpilsvägen såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tårpilsvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Edvin Nicholls

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.