Hjalmar Brantingsgatan 33 / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
1 995 000 kr
Referensnummer
110 246
Boarea
52 kvm
Avgift
2 464 kr/mån
Såld
2014-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjalmar Brantingsgatan 33 såldes av oss 2014-05-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en otroligt välhållen och charmig 2:a i Fålhagen. Lägenheten har ett lugnt läge med Österängens IP som granne rakt över gatan. Gång och cykelavstånd till hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Hela lägenheten vetter mot den gröna innergården, där det finns grillplats samt utemöbler för de boende i föreningen. Låg avgift samtidigt som flera stora renoveringar gjorda som stamrenovering -04, säkerhetsdörrar -08 samt fasad och balkongrenovering -11.

Lägenheten består av en hall med flera garderober, sovrum som vetter mot gården. Vardagsrum med utgång till balkongen i söderläge. Charmigt och välhållet kök med originalinredningen bevarad med snedställda köksluckor. Fint stamrenoverat badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.