Hjalmar Brantingsgatan 10 A / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
1 325 000 kr
Boarea
21 kvm
Avgift
1 601 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjalmar Brantingsgatan såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hjalmar Brantingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt bostad för dig som söker ett riktigt bra förstaboende eller en övernattningslägenhet med närhet till det mesta man kan önska sig. Lägenheten är i genomgående gott skick och planlösningen är optimalt disponerad. När man kliver in i entrén möts man av det fina arbetsköket, vidare finns ett stamrenoverat badrum samt ett allrum med plats för säng, mediamöbel och matplats.

Fålhagen tillhör ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Här bor du med några minuters promenad till Resecentrum och citykärnan med all tänkbar service! Du har även kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitets institutioner.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.