Hjulaxelvägen 128

Hjulaxelvägen 128

Slutpris

1 195 000 kr


Gunsta— Uppsala

Hjulaxelvägen 128


Slutpris
1 195 000 kr

Gunsta— Uppsala

Yteffektiv 1:a med egen altan!

Välkommen till denna välplanerade 1:a i omtyckta Gunsta där du bor med närhet till naturen men ändå på ett bekvämt avstånd från stan. Denna lägenhet är just nu under produktion och har preliminärt tillträde slutet av september.

Oavsett om du söker ett första egna hem eller bara inte behöver så många rum passar denna etta perfekt. Innanför entrén, som nås via loftgång, ligger förrådet som har plats för allt du inte vill ha framme i lägenheten och intill ligger det väl tilltagna badrummet som har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Köket från IKEA är bra planerat och har en skandinavisk sval inredning. Vardagsrummet är stort nog att rymma både sovhörna, soffa och matbord. Från vardagsrummet kan du under sommaren öppna upp mot den trallbelagda altanen som ger dig fem extra kvadratmetrar.

Gunsta ligger ungefär en halvmil öster om Uppsala med fin cykelväg till centrum. Här har vi närhet till natur och friluftsliv. Varma sommardagar lockar Funbosjön och sjön Trehörningen med sol och bad. Åtta kilometer bort finns också det populära friluftsområdet Fjällnora med möjlighet till skridskoåkning vintertid och härliga badutflykter sommartid. En tur bortåt Länna med ångtåget Lennakatten kan bli ett riktigt sommaräventyr! Ca två kilometer bort ligger Funbo IF:s fotbollsplaner och ett belyst motionsspår för löpning och längdskidåkning. Förskola finns i närområdet och skola upp till årskurs 3 finns i Funbo. Buss 809 går från Centralstationen och resan tar ca 17 minuter.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.


Boarea
31 kvm
Avgift
1 954 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Hjulaxelvägen såldes av oss 2022-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hjulaxelvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.