Höganäsgatan 8 A / Höganäs / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
1 895 000 kr
Referensnummer
175 144
Boarea
68 kvm
Avgift
3 215 kr/mån
Driftkostnad
217 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Höganäsgatan 8 A såldes av oss 2014-05-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs / Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du en lägenhet med 30-talskaraktär, fina trägolv, djupa fönsternischer samt en generös takhöjd på nästan 3 meter? Då har jag lägenheten för dig!
Här i trivsamma Höganäs, granne med Höganäsparken, några minuters promenad från Vaksala torg och centrum, ligger denna mycket fina och väldisponerade 2,5:a. Lägenheten erbjuder en ljus och trivsam atmosfär med genomtänkta materialval och färgsättningar som ger dig den speciella känslan av att känna sig hemma. I det renoverade köket, med genomtänkta materialval så som bänkskiva i granit, finns gott om förvaring och plats för matgrupp. Vidare erbjuder lägenheten en möblerbar hall som lämpar sig perfekt som arbetshörna eller mindre alkov. Rofyllt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg och klädkammare. Luftigt vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord. Stamrenoverat badrum som är förberett för tvättmaskin.
Endast några få minuters cykelväg till City, Ekonomikum, Resecentrum, Vaksala torg m.m. I direkt närhet finns två gym att välja mellan samt flera populära restauranger. Allt detta gör lägenheten till något alldeles extra som måste ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.