Hurtigs Gata 53 / Nyby Gård / Uppsala

Slutpris
1 730 000 kr
Referensnummer
134 069
Boarea
99 kvm
Avgift
6 174 kr/mån
Driftkostnad
680 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hurtigs Gata 53 såldes av oss 2014-07-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta ljusa och effektivt planerade radhus beläget i grön och lugn omgivning utan trafiktstörning. Mindre plattlagd uteplats på framsidan med nytt skyddande tak och inhägnad baksida med gräsmatta, odlingar och träaltan I entréplan finns en rejäl hall med trappförråd, helkaklad dusch/wc, rymligt kök vita luckor och matplats, sovrum samt vardagsrum med utgång till baksidan. På övervåning finns en stor möblerbar hall, två bra sovrum och badrum. Vidbyggt förråd på framsidan. Nyby Gård är ett mycket barnrikt och omtyckt område med lekplatser, promenadstråk och bra bussförbindelser till City.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.