Hurtigs Gata 20

Hurtigs Gata 20

Slutpris

2 860 000 kr


Nyby gård— Uppsala

Hurtigs Gata 20


Slutpris
2 860 000 kr

Nyby gård— Uppsala

Bostadsrättsradhus i populära Nyby Gård!

Välkommen till detta välplanerade och stilrena bostadsrättsradhus om 4 rum och kök i barnvänliga Nyby Gård.

Här finner ni ett radhus med smakfullt renoverat kök från 2008, stilsäkra val av ytskikt, badrum från 2011 samt en stor altan i lugnt läge med grönska utanför.
Radhuset erbjuder en välkomnande hall med förvaring i klädkammare, ett kök med full maskinell utrustning och matplats för 6 personer. Vidare finner ni ett sovrum, ett helkaklat badrum och ett vardagsrum som leder er ut till altanen och husets baksida. På övre plan finns ytterligare två sovrum samt ett badrum med tvättmaskin. Bostaden har ett mycket fint läge i området utan genomfartstrafik.

I Nyby Gård finns alla möjligheter till ett trivsamt och bekvämt boende. Området är uppskattat för närheten till E4:ans påfart samt goda kommunikationer till centrala Uppsala. Vad gäller service, handel och restauranger finns Gränbystaden och Gränby Centrum inom ett bekvämt avstånd och även Heidenstams torg. För den aktiva familjen är det nära till Gränby sportfält med bland annat ishall, tennishall och innebandyhall. I området ligger Fredrika Bremerskolan (F-5) samt von Bahrs skola (F-9). För den som söker rekreation finner ni det vid Gamla Uppsala högar, friluftsområdet Röbo och Gränbys 4-H gård.


Boarea
99 kvm
Avgift
5 680 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Hurtigs Gata såldes av oss 2017-08-31.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.