Gustaf Kjellbergs Väg 1B

Gustaf Kjellbergs Väg 1B

Slutpris

2 495 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Gustaf Kjellbergs Väg 1B


Slutpris
2 495 000 kr

Ulleråker— Uppsala

Ljus 3:a i markplan med två uteplatser med naturskönt och stadsnära läge!

I det gröna och omtyckta Ulleråker ligger denna härligt ljusa och mycket välplanerade 3:a med två uteplatser!

Denna genomgångslägenheten nås via entréplan med en välkomnande och möblerbar hall med bra plats för avhängning och inbyggda garderober i anslutning. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring genom skåp, här finns matplats invid fönstret med plats för 4-6 personer. I anslutning till köket finns ytterligare förvaringsmöjligheter i ett stort och praktiskt skafferi som även kan användas som ett extra förråd. Vidare finner ni två väldisponerade sovrum med förvaring i garderober, varav ett av sovrummen har egen utgång till bostadens ena uteplats. Det helkaklade badrummet har en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk som underlättar vardagsbestyren. Vidare finner ni det generösa vardagsrummet, under sommarhalvåret kan enkelt ytan utökas ytterligare med bostadens andra uteplats som nås via vardagsrummet. Bostaden har genomgående neutral färgsättning med ett klassiskt ekparkettgolv som följs kontinuerligt i lägenhetens rum, vilket skapar en enhetlig och behaglig känsla.

Området Ulleråker erbjuder skog och natur runt knuten. För den som är intresserad av odling finns också, invid Fyrisån, ett område med kolonilotter. Lindparken i nära anslutning till bostaden inbjuder till lek och samvaro, här kan familj samt vänner samlas kring grillplatser, grönytor och lekplatser. I närområdet finns förskola och låg- och mellanstadieskola. På natursköna samt lättillgängliga cykel-och gångvägar längs med Fyrisån tar man sig enkelt in till Uppsala centrum. För den som vill åka kollektivt med buss trafikerar den med täta avgångar till bland annat Resecentrum, Akademiska sjukhuset, Ultuna och Gottsunda centrum.

Ett stort utbud av service och butiker finns i närbelägna Gottsunda centrum där bl a Systembolaget, flera matbutiker, skomakare/nyckelservice, bibliotek, simhall, vårdcentral samt restauranger går att finna. I närheten ligger SLU, Friskis och Svettis, Ångströmslaboratoriet, Polacksbacken och BMC samt Rosendal med ICA-butik, apotek, butiker, aktivitetspark, gym och flera restauranger.

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
80 kvm
Avgift
5 662 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
Entréplan (Hiss finns)
Såld
2024-05-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gustaf Kjellbergs Väg såldes av oss 2024-05-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gustaf Kjellbergs Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.