Idrottsgatan 17 / Svartbäcken / Uppsala

2:a med balkong och hiss i omtyckta Svartbäcken!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
59,8 kvm
Avgift
3 428 kr/mån
Driftkostnad
360 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idrottsgatan såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Idrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett attraktivt läge i lugna kvarter finner ni denna ljusa och välplanerade bostad med rymlig balkong. Väldisponerad och ljus lägenhet med fönster i två väderstreck. Hall med bra plats för avhängning samt bra förvaring genom rymliga garderober. Rymligt och kaklat badrum med möjlighet att sätta in tvättmaskin. Kök med bra arbetsytor och matplats för 6 personer. Sovrum med plats för dubbelsängen och arbetshörnan, bra förvaring genom inbyggda garderober. Vardagsrum med plats för matsalsgruppen, soffgruppen och läshörnan. Utgång till lägenhetens balkong med grönskande läge mot föreningens gård. Hiss från entréplan.

I omtyckta Svartbäcken bor ni med kort cykelavstånd till City samt med fina strövområden alldeles intill. Boendet ligger ett par minuters promenad från Torbjörns torg som erbjuder mataffär, café, sushi, apotek och blomsterhandel. För de aktiva finns även Fyrishov med Friskis & Svettis i närheten.

*Välkomna på visning av Idrottsgatan 17!*

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration